RockBoulevard speelt Rock- en Bluesklassiekers bij Podium aan Zee

met een deel van RockBoulevard en met Wendy en Edwin Haan in hun Rijswijkse Oefenruimte. Foto: Martin Reitsma

Het muziekcollectief RockBoulevard kwam afgelopen zondag bij elkaar  tijdens de eerste repetitie in Wendy’s oefenruimte in Rijswijk.  Vanwege de oorspronkelijke naamsbekendheid nog wel onder de naam Oefenruimte Den Haag. 

De hoofdredacteur en initiatiefnemer van deze online krant InRijswijk Ronald Mooiman was ook uitgenodigd, naast popfotograaf Ron van Varik en filmer John Meijer die ook in Rijswijk woonachtig is. Zij genoten allen van een mooie en constructieve repetitie met uitstekende muzikanten en een aansprekend repertoire. 

De oefenruimte is groot en bevalt zeer

Het was nu al genieten van nummers van een sterk muziekcollectief met zangeres Conchita, met singer-songwriter, zanger en gitarist Rob Bolland, gitarist Hans Hendrik, drummer Rob Kramer, toetsenist Giovanni Pepe en bassist Willem Augustijn. Wendy Haan en haar man Ed zijn de gastvrouw en gastheer in deze mooie nieuwe oefenruimte. We oefenen in de 40 m2 grote ruimte die van vele gemakken is voorzien is met een uitstekende P.A., backline en drumstel met veel technische materiaal.   Een flink aantal nummers wordt al gerepeteerd, zoals beklijvende nummers van Joe Bonamassa, Chicken Chack, Creedence Clearwater Revival, Eric Clapton, Bonnie Raitt en vele anderen. Ook diverse internationale hits van Rob Bolland passeren de revue. Dit in aanloop naar het optreden met Blues- en Rockklassiekers op  30 maart a.s. bij podium aan Zee op Scheveningen vanaf 20.30 uur.

De voorgaande drie edities van Boulevard of Music bij Podium aan Zee met het Beste uit de Symphonic Rock, de Nederpop en de Westcoastsound zijn goed aangeslagen bij het publiek. Op zaterdag 30 maart staat dus alweer de vierde editie centraal in het hart van Scheveningen: RockBoulevard ft. Rob Bolland en Conchita – Blues & Rock Classics!

RockBoulevard ieder keer weer een sterk muziekcollectief

Het RockBoulevard Project is in 2021 samengesteld door muziekjournalist Martin Reitsma, oprichter en initiatiefnemer van onder meer Boulevard of Music. In korte tijd heeft RockBoulevard al de nodige naam en faam opgebouwd met memorabele optredens, samen met onder andere Jane Goulding, Robert Jan Stips, Rob Bolland, LSB Experience, Ferry Lever, Beer Klaasse, Nicko Christiansen, Peter Chattelin, Dave Duba en Koen Herfst. De band werd tijdens optredens op Kasteel de Wittenburg en bij de Life Time Achievement uitreiking voor Bolland & Bolland in Wassenaar door publiek en popiconen geprezen vanwege hun sterke vertolkingen van rock- blues & popklassiekers.

Line-Up

Op 30 maart a.s. is het thema ‘Blues & Rock Classics’. In RockBoulevard vind je maar liefst drie Pink Project-bandleden terug, Hans Hendrik (gitaar), Giovanni Pepe (toetsen), Konstantin Iliev (saxofoon, toetsen). Frontlady Conchita wordt voorts geflankeerd door gitarist Jelle Wunderink (Phil Bee, AJ Plug). Het ritmetandem op drums en basgitaar is eveneens sterk met bekende namen als Rob Kramer en Willem Augustijn.

Naast dit al zo sterke collectief zullen ook gitarist Ferry Lever ( Tee Set, After Tea, Kadanz en Rob de Nijs), gitarist Jelle Wunderink  (JC Cherry) en saxfonist Konstantin Iliev (Pink Project)  meedoen bij Podium aan Zee. 

Rob Bolland laat onder meer zijn internationale hits horen!

De special guest is Rob Bolland, hij zal een aantal van zijn internationale hits laten horen naast diverse bluesklassiekers.

Boulevard of Music: Blues & Rock Classics

Zaterdag 30 maart 2023

Podium Aan Zee, Keizerstraat 58 – Scheveningen

Start show: 20:30 uur

Deuren open: 20:00 uur

Over Oefenruimte Den Haag/Rijswijk

Zij zijn verhuisd naar een gloednieuwe locatie in de Plaspoelpolder in Rijswijk.

Visseringlaan 23 2288 ER Rijswijk.

Voor meer informatie over onze professionele geluidsarme oefenruimtes en schappelijke prijzen, 

Wij zijn bereikbaar via whatsapp of bel naar 06-30295236

Deze artikelen heeft u misschien gemist