Rijswijkse clubs aan de winnende hand

De Rijswijkse topteams in het basketbal, hockey en het volleybal hebben allen het weekeinde goed gepresteerd.  Alle bleven zij aan de goede kant van de score.

De basketballers van Lokomotief veegden zaterdag in sporthal Hoofddorp van de basketbalvloer. De Rijswijkers wonnen met 94-58. Lokomotief, de huidig viervoudig (achtereenvolgens) kampioen van de promotiedivisie staan aan kop (36 punten uit 20 duels) en gaan zich eenvoudig plaatsen voor de Final Four aan het einde van het seizoen.

Inter Rijswijk
De volleybal mannen van Inter Rijswijk wonnen zaterdag bij VCN met 3-0. De setstanden waren 26-28, 14-25 en 14-25. De Rijswijkers in de topdivisie staan nu zevende (20-36) en moeten naar plek om aan de volgende fase van de competitie mee te mogen doen. Ze staan slechts twee punten achter op Taurus en Volley Tilburg.

RHC
Op zondag wonnen de hockeyers van RHC op eigen veld met 3-2 van Zoetermeer. De Rijswijkse treffers kwamen van de stick van Daan Dekker, Sander Gunst en Hidde Caminada. Door deze winst behouden de Rijswijkers een plek in de subtop van de Eerste Klasse. Het staat nu vijfde met 30 punten uit 15 duels. Zoetermeer staat nog één plek hoger met twee punten meer.

Deze artikelen heeft u misschien gemist