Lionsclub, Wethouder Brederode School en Plus Jongenotter werken samen voor Voedselbank

De leerlingen van de Wethouder Brederode School en de Lionsclub Rijswijk hebben een gezamenlijke inzamelingsactie gehouden bij Plus Jongenotter voor de Voedselbank met als doelstelling iets extra’s te geven voor de Paasdagen.

De leerlingen van de school konden de afgelopen dagen doneren op school. In iedere klas stond een krat waarin artikelen worden gedaan. Ook tijdens het lesdprogramma is aandacht geschonken aan de Voedselbank.

Op zaterdag 23 maart hadden de Lionsclub Rijswijk en de Wethouder Brederode school een gezamenlijk stand in de PlusMarkt Jongenotter in Rijswijk. Die dag zijn maar even 6 tot de nok toe volle winkelwagentjes gedoneerd.

“Nadat wij alles hadden ingepakt kwam nog iemand langs en doneerde zomaar even een volle winkelwagen. Een succesvolle inzamelingsactie en heel veel dank voor Richard Jongenotter voor zijn gastvrijheid”.

Deze artikelen heeft u misschien gemist