JuVentas keert terug op oude plek in Rijswijk

De voetbalvereniging Juventas is alweer 12 jaar weg aan het terrein aan de spoorlijn nabij de Huis te Landelaan. Het bijzondere is dat Rijswijk nooit wat heeft gedaan met deze locatie.

Een aantal oud leden van de roemruchte Rijswijkse club hebben de koppen bij elkaar gestoken en hebben het idee om deze club weer nieuw leven in te blazen, dus met twee velden en het clubgebouw weer terug in het bekende midden. Naar verluid lijken ook een aantal voormalig clubleden van Dynamo 67 interesse te hebben om zich aan te sluiten bij het idee van de oud leden van Juventas. 

De club richt zich niet alleen op voetbal, maar ook op een (openlucht)  Rijswijks treinmuseum, met onder andere miniatuur treintjes uit het heden en verleden. De ‘vrienden van Juventas’ zoals ze zichzelf noemen zullen komende week met een persbericht naar buiten treden.

Juventas- Graaf Willem uit 2008

Deze artikelen heeft u misschien gemist