Koningsnacht muziekfestival in popstad Den Haag

(Afb. Facebook The Life I Live)

Op 26 april, de vooravond van Koningsdag, wordt vanaf 19.00 uur weer het gratis muziekfestival The Life I Live gehouden in de hele binnenstad van Den Haag. Dit festival is ook heel populair bij veel Rijswijkers.

Podia terug op Grote Markt en het Kerkplein

De muzikale ontdekkingsreis van The Life I Live leidt je dit jaar terug naar de Grote Markt met de Sniesterstage en ook het Kerkplein (dj-stage) beleeft een comeback met Nederlands beste mixmeesters (m/v). Daar bovenop een inhaalbonus met extra aandacht voor feelgood electronics en beats op andere podia.

Ook nu weer een gezonde dosis off the beaten track hiphop en sounds from the past die anno 2024 een onherroepelijke comeback maken: happy hardcore, blues, broken beats, country/americana en italodisco!

Line-up

De eerste namen van de line-up zijn bekend: Ares – Droom Dit – Coloray  – The Indien – Rens, Jaïr & Ome Uncle – Moody Mehran –  I-F – One White Dog – Yellofox – Kopsmart – Tripkip – COLLIGNON – MOJO FYRE .

Houd de website van het muziekfestival in de gaten voor alle updates of volg hen via Facebook.

Twaalf edities The Life I live

Den Haag heeft een rijke pophistorie. The Life I live is vernoemd naar de gelijknamige hit die de Haagse band Q65 in de jaren zestig scoorde. Met het koningsnachtfestival wordt jaarlijks Den Haag als popstad gevierd. Vanaf de start in 2011 is het een feest voor de stad en door de stad. Bands waar het rond gonst, die op het punt staan van doorbreken of onlangs doorgebroken zijn, acts met een verhaal, herkenbaarheid en aantrekkingskracht.

De afgelopen jaren heeft het festival onder meer Chef’Special, Typhoon, Jett Rebel, Jungle by Night, Extince, Kensington, Jeangu Macrooy, Sef, Klangstof, Donnie, Son Mieux, Spinvis, My Baby, Kraantje Pappie, Daryll-Ann, Sven Hammond, Young Marco, Gallowstreet op de festivalpodia begroet.  

Deze artikelen heeft u misschien gemist