Denk mee over ontwerp openbare ruimte Kessler Park

De gemeente Rijswijk organiseert op donderdag 18 april een informatiebijeenkomst over het nieuwe ontwerp van de openbare ruimte voor het Kessler Park-project.

De bijeenkomst is in zaal De Hoekpolder van het Huis van de stad (Generaal Spoorlaan 2). Iedereen kan vrij binnenlopen tussen 19.00 uur en 20.00 uur.

Levendige compus

Het project omvat de herinrichting van straten zoals Volmerlaan, Visseringlaan, Lange Kleiweg en Kessler Park. Tussen deze straten ligt het voormalig Shell-terrein. Het oude Shell-terrein moet uitgroeien tot een levendige campus waar je kan wonen, werken en leren. Doelen zijn onder andere het creëren van een levendige campus en het verbeteren van de veiligheid voor voetgangers en fietsers.

Onderwerpen voor discussie zijn onder andere parkeren, groenvoorziening en laad- en losplaatsen.

Reactie en vragen

Reacties kunnen tijdens de bijeenkomst worden gegeven of tot en met 5 mei per e-mail worden gestuurd naar kesslerpark@rijswijk.nl.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met omgevingsmanager Simone Hubers via eerdergenoemd e-mailadres of de pagina Kessler Park op de website van de gemeente Rijswijk raadplegen.

Bron: gemeente Rijswijk

Deze artikelen heeft u misschien gemist