Politie Den Haag Exclusief: waar is Mona Baartmans?

(Afb. website politie.nl)

Herinnert u zich de zaak van de Delftse Mona Baartmans uit 2018 en wilt u het exclusieve verhaal horen van de politie? Meldt u zich dan aan voor de bijeenkomst Politie Den Haag Exclusief op maandag 6 mei van 19.30 tot 22.30 uur in de Rijswijkse Schouwburg.

Aanmelden

Gratis kaarten zijn te verkrijgen via deze link. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Na aanmelding ontvangt u van de Rijswijkse Schouwburg nadere informatie over deze avond.

De zaak Mona Baartmans

Mona is een bekende verschijning in de Delftse horeca. Na een bezoek aan haar man in het verpleeghuis, op 23 september 2018, raakt de 79-jarige vermist. Een grote zoekactie wordt op touw gezet. Al snel valt de verdenking op een van haar zoons bij wie ze na haar bezoek in de auto zou zijn gestapt.

Teamleider Jan van den Berg neemt u mee in het onderzoek wat begint als een vermissing. Al snel moet echter voor Mona’s leven worden gevreesd.

Naast de teamleider vertellen ook andere politiemensen uit het onderzoeksteam wat zij allemaal hebben gedaan om de waarheid en het bijbehorende bewijs boven tafel te krijgen. Ook legt een officier van justitie uit hoe tbs (terbeschikkingstelling) werkt.

Veelzijdig politiewerk

In deze bijeenkomsten onder de naam Politie Den Haag Exclusief, belichten politie en Openbaar Ministerie samen spraakmakende onderzoeken en laat zien welke vaak lastige afwegingen de politie hierin moet maken. In de bijeenkomst komen allerlei aspecten van het veelzijdige politiewerk over het voetlicht.

Bron: politie.nl

Deze artikelen heeft u misschien gemist