Vredenburch nipt onderuit tegen FC Zoetermeer

archieffoto

In de Vierde klasse D heeft Vredenburch op eigen veld nipt met 3-2 verloren van koploper FC Zoetermeer.

Na een 0-1 ruststand en een verdubbeling van die stand werd de aansluitingstreffer door Ener Nikocevic gemaakt. Na een 1-3 tussenstand zorgde een eigen treffer van FC Zoetermeer in de extra tijd voor de 2-3 eindstand. Vredenburch staat momenteel vierde op ranglijst in de Vierde Klasse D.

RVC Celeritas
Op eigen veld mocht RVC Celeritas weer het zoet der overwinning smaken. Door drie treffers van Fernando Couvreur werd met 3-2 gewonnen. Er was ook een negatieve rol voor Couvreur. Na twee gele werd hij met een rode kaart richting de kleedkamer gestuurd. De Rijswijkers staan nog steeds op een voorlaatste plaats. Volgende week is het treffer met de nummer laatst, Delta Sport.

Semper Altius
Door treffers van Kees van de Straaten en Roger van de Bosch stond Semper Altius met rust met 2-0 voor tegen topploeg Quick Steps. Daniël Vink scoorde de 3-0 en daarmee leek het pleit beslecht. De Hagenaars kwamen nog tot 3-2, maar verder lieten de Rijswijkers het niet komen. In de Vijfde Klasse staat Semper Altius op een tweede plek achter koploper RAS.

Deze artikelen heeft u misschien gemist