Heel Rijswijk Happy Fit

Happy Fit Rijswijk brengt in samenwerking met lokale aanbieders zoals Powerwalk Club Rijswijk, Stichting Trias, Fysio Rijswijk Buiten en Gezond Natuur Wandelen, Rijswijkers in beweging met een gevarieerd aanbod van gratis activiteiten.

Nieuwe sociale contacten

U kunt u genieten van energieke powerwalk-sessies, vrolijke danslessen, doelgerichte fysiofitness voor 55-plussers en rustgevende natuurwandelingen. Deze activiteiten zijn niet alleen goed voor uw gezondheid, maar ook voor het leggen van nieuwe sociale contacten.

Informatie en aanmelden

Ontdek het gratis activiteitenprogramma van Happy Fit Rijswijk. Kijk op de website van Happy Fit voor meer informatie en aanmelden.

Voor sommige activiteiten kunt u zich momenteel niet inschrijven. Maar als u zich aanmeldt voor de reservelijst in de SBG app, krijgt u meteen een seintje wanneer er een plekje vrijkomt.

Over Happy Fit

Happy Fit is een programma van de gemeente Rijswijk. Het leidt tot een duurzaam netwerk van verenigingen, welzijn, zorg en maatschappelijke instellingen en versterkt de gezondheidsbeleving in Rijswijk. Dit samenwerkingsverband biedt een solide basis om voor alle doelgroepen een gezonde leefstijl aan te leren of te behouden.

Deze artikelen heeft u misschien gemist