Workshop JGZ Rijswijk omgaan met peuters

JGZ Rijswijk organiseert op dinsdag 14 mei van 19.30 tot 21.30 uur een gratis workshop omgaan met peuters. De workshop is bestemd voor opvoeders met kinderen van 1,5 tot 3 jaar die in Rijswijk wonen.

Over de workshop

Peuters ontdekken zichzelf. Ze krijgen een eigen willetje. Dat is goed, maar voor ouders niet altijd makkelijk. Wat doe je als je kind een driftbui heeft? Niet wil eten? Of steeds uit bed komt? In deze workshop leer je als ouder van een peuter hoe je op een positieve manier hiermee omgaat. 

Aanmelden

De workshop is gratis maar u moet zich wel aanmelden. Dat kan hier.

Locatie

De workshop wordt gegeven in het kantoor van JGZ Rijswijk aan de P. van Vlietlaan 10.

Over JGZ

JGZ richt zich op het bevorderen van een gezonde groei en ontwikkeling van kinderen in de leeftijd tot 18 jaar. Naast het kind staat de opvoeder centraal. Ook wordt rekening gehouden met de omgeving waarin het opgroeit. Extra aandacht gaat uit naar kinderen en gezinnen waar gezond en veilig opgroeien niet vanzelfsprekend is.

Meer informatie over deze organisatie kunt u vinden op de website van JGZ Zuid-Holland.

Deze artikelen heeft u misschien gemist