Rijswijk Doet workshop Jezelf op 1 zetten

Op dinsdag 21 mei organiseert vrijwilligerscentrum Rijswijk Doet de gratis workshop Jezelf op 1 zetten.

Inhoud

Ben jij iemand die altijd maar met anderen bezig is en zichzelf regelmatig vergeet? Tijdens deze workshop gaan de deelnemers de tijd nemen om wat meer naar zichzelf te kijken. Wat maakt dat je jezelf soms vergeet? Welke factoren spelen daar in mee? En gewoon wat meer aan jezelf denken is makkelijk gezegd, maar hoe kun je dat doen? Deze workshop kan je helpen bewuster te worden van je eigen gedrag, je valkuilen en handvatten geven om het anders te doen.

Praktische info op een rijtje

  • Datum: 21 mei
  • Tijd: 16.00 tot 18.00 uur
  • Plaats: wijkcentrum Stervoorde, Dr. H. J. van Mooklaan 1
  • Kosten: geen
  • Aanmelden: via deze link
  • Meer informatie: kijk hier of mail naar info@rijswijkdoet.nl

Deze artikelen heeft u misschien gemist