Wethouder Van Malsen loopt mee met Pride Walk

Wethouder Emancipatie Gijs van Malsen loopt zaterdag namens de gemeente Rijswijk mee met de Pride Walk van de Pride The Hague.

Pride Walk

De Pride Walk voor lhbtiqa+ rechten gaat van het Internationaal Homomonument op de Koekamp naar het Vredespaleis en terug. Locatie: Laan van Reagan en Gorbatsjov, Den Haag.

Over Pride The Hague

Op 17, 18 en 19 mei vindt de Pride The Hague plaats. Het evenement voor lhbtiqa+ acceptatie en emancipatie werd voor het laatst in 2018 in de Hofstad gehouden. Het thema is dit jaar ‘Sharing Stories’. 

De werkgroep Pride van COC Haaglanden organiseert vier publieksevenementen, waarvan de Pride Walk op zaterdag de belangrijkste is. Daarnaast coördineren ze activiteiten die ingaan op relevante thema’s voor queer personen. Pride The Hague biedt de queer community in Den Haag de kans elkaar te ontmoeten op feesten en bijeenkomsten voor diverse doelgroepen. Voor meer informatie klik hier.

Deze artikelen heeft u misschien gemist