Rijswijk Pracht feest in Rijswijkse Schouwburg:  ‘Werkelijk meer dan prachtig’ 

Het Rijswijk Pracht feest ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan is op 12 mei jl. op grootse wijze gevierd in de Rijswijkse Schouwburg.

Het publiek was vol lof over het gevarieerd programma van nieuw jong Rijswijks talent. Dit komt goed uit want ook de Rijswijkse Schouwburg focust zich op lokaal talent. Hierin hebben Rijswijk Pracht en de Rijswijkse Schouwburg elkaar gevonden. Frits Brouwers van Rijswijk Pracht is blij met deze samenwerking. Door jonge talenten een podium te bieden, kunnen zij hun talenten verder ontwikkelen.

10 jaar Rijswijk Pracht

Het allerbeste van 10 jaar Rijswijk Pracht was te zien met optredens van RJT Vocals,  Marijke de Roo balletstudio, Loksias Quartet, Dion van Dijk, Babette & Jolanda, Lisa Ostermann, Dion van Rijt, Marcel Harteveld, en Lena Stallinga. Lena mag zich een professioneel artiest noemen, maar is altijd de bescheidenheid zelf, en wat is ze goed! 

Barbara Breedijk als presentatrice was ook al zo’n goede keuze! Barbara mocht de avond aan elkaar praten en dat was duidelijk een succes! Ze was adrem, alert, humoristisch, had een goede wisselwerking met het publiek en wist ook nog eens goed te improviseren. 

Meer dan prachtig

Frits Brouwers had het laatste woord en bedankte het publiek, want zonder publiek zijn we nergens. Het was een mooi gezicht aan het eind van de avond het merendeels Rijswijks talent op het podium te zien staan.

Namen noemen is altijd lastig, maar het staat vast dat Lydia Huisman van de  Rijswijkse Schouwburg en het bestuur van Rijswijk Pracht, te weten Ger Bulder, Bianca Lanza en natuurlijk Frits Brouwers, dit prachtige initiatief hebben genomen. ‘Het was werkelijk meer dan prachtig’.

Tekst: René Marquard
Foto’s : Ben Damen

Deze artikelen heeft u misschien gemist