BoekStartdag in Rijswijkse bibliotheek

Zaterdag 1 juni is het BoekStartdag in de bibliotheek in het Huis van de Stad (Generaal Spoorlaan 2). Een extra feestelijke dag, omdat BoekStart alweer vijftien jaar bestaat.

BoekStart is een programma dat het lezen met kinderen van 0-4 jaar wil bevorderen én ouders met jonge kinderen samen wil laten genieten van boeken.

Programma

De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen die dag een extra hartelijk welkom. Doe tussen 10.00 en 12.30 samen met je (klein)kindje mee aan een leuke activiteit in de bibliotheek. Het programma vind je in flyer in dit artikel.

Voorlezen

Op de BoekStartdag kunnen (groot)ouders ervaren hoe leuk het is samen met boekjes en taal bezig te zijn. BoekStartcoaches zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Doe voor meer informatie ook mee aan het webinar ‘Met je baby en dreumer plezier beleven aan voorlezen’ op donderdag 30 mei.

BoekStart webinar

Baby’s en dreumesen genieten van voorlezen en het is goed voor hun taalontwikkeling. Hoe zorg je ervoor dat jij en je kindje plezier beleven? Welke boekjes zijn geschikt?

Jolien Hesselberth vertelt hierover in het gratis BoekStart webinar op donderdag 30 mei om 20.00 uur. Het webinar duurt ongeveer een uurtje en is speciaal voor (groot)ouders van jonge kinderen.

Meld je hier voor het webinar.

Deze artikelen heeft u misschien gemist