De Verteltantes 26 juni weer in tuincentrum ’t Haantje

De Verteltantes Esther (r) en Joyce (foto: website De Verteltante)

Elke maand geven de Verteltantes een gratis voorleesvoorstelling voor peuters en kleuters in tuincentrum ’t Haantje. De voorstellingen zijn op een woensdag, beginnen om 10 uur en duren ongeveer 30-45 minuten. Je hoeft je niet aan te melden.

Dit jaar komen de Verteltantes nog langs op 26 juni, 11 september, 9 oktober, 27 november en 18 december.

De Verteltante

De Verteltante bestaat uit twee gezellige ’tantes’: Esther en Joyce. Bij een voorleesvoorstelling bouwen de Verteltantes een belevenis rondom een boek of verhaal. Het is niet alleen maar stilzitten, maar ook meedoen en beleven. Want een verhaal blijft nu eenmaal beter hangen als je het ervaart. 

Esther en Joyce laten kinderen actief meedoen met hun voorstellingen en nemen daarvoor unieke materialen mee, die vaak handgemaakt zijn. Bijvoorbeeld een regenstokkenbar, een kasteeldeur om doorheen te kruipen of een grote houten appel. Elke voorstelling heeft zijn eigen thema.

Meer weten over de Verteltantes? Klik dan hier.

Tuincentrum ’t Haantje vind je aan Laan van ’t Haantje 22.

Deze artikelen heeft u misschien gemist