Groene Strandwa(l)ndeling van Natuurlijk Delfland

Op zondag 23 juni organiseert Natuurlijk Delfland van 14.00 tot 16.00 uur de Groene Strandwa(l)ndeling.

Oude strandwal

Ruud Poortier (Neerlandicus en historicus) en Geert van Poelgeest (Natuurlijk Delfland/Rijswijk) wandelen op deze zondagmiddag over de oude strandwal door het groen. Langs mooie oude panden waaraan je de geschiedenis kunt aflezen. Op zoek naar elementen in de natuur die nog getuigen van vroeger. En in het gezelschap van oude dichters en hun teksten.

Info

De wandeling start bij het Museum Rijswijk (Herenstraat 67) en duurt ongeveer twee uur. Deelname is gratis. Na afloop is er gelegenheid om, op eigen rekening, in het Museumcafé of in de Museumtuin iets te drinken.

Aanmelden

Er is plaats voor 30 deelnemers. Meld je dus snel aan via  medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com  Daarna ontvang je een bevestiging.

Deze artikelen heeft u misschien gemist