Voedselbank zoekt vrijwillige ICT-coördinator

De Voedselbank Haaglanden zoekt voor haar ICT-afdeling in Rijswijk een enthousiaste coördinator die een paar uur per week kan helpen.

Lijkt het jou leuk je kennis over de online wereld eens op een andere manier in te zetten? Dan is deze vrijwilligersfunctie misschien iets voor jou.

Profiel

Voor haar afdeling ICT zoekt de Voedselbank een coördinator voor gemiddeld 4 uur per week met uitgebreide kennis van Microsoft 365 in een SharePoint omgeving. Vanwege een andere inrichting van de systemen is een meer dan gemiddelde kennis van Excel een grote pré. Naast doorzettingsvermogen beschik je over goede communicatieve vaardigheden, klantgerichtheid en een goed luisterend oor.

Functie-inhoud

  • Aanschaf, beheer en onderhoud van alle hardware zoals computers, printers, de telefooninstallatie en presentatieschermen.
  • Beheer Microsoft 365 en SharePoint / 1e lijn helpdesk.
  • Verzorgen ICT-voorzieningen nieuw te openen verswinkels.
  • Evt. projecten.
  • Eenvoudige hardware problemen oplossen.
  • Contacten met externe leveranciers.

Wat krijg je terug?

Je draagt in een cruciale rol bij aan het helpen van mensen die het enorm moeilijk hebben. Ook help je mee voedselverspilling tegen te gaan. De Voedselbank organiseert jaarlijks een zomer- en najaarsparty. Koffie, thee en wat lekkers staan voor je klaar op kantoor, en er heerst een gezellige sfeer op de werkvloer. Eventueel krijg je een reiskostenvergoeding of een vergoeding voor het onderhoud van je fiets. Tot slot kan je gratis gebruik maken van de online leeromgeving.

Bekijk de hele vacature via deze link.

Stichting Voedselbank Haaglanden

Stichting Voedselbank Haaglanden verspreidt in de regio Den Haag, Rijswijk en Zoetermeer wekelijks circa 2100-2400 voedselpakketten aan mensen die niet genoeg geld hebben iedere dag een volledige maaltijd op tafel te zetten. Deze pakketten worden in het distributiecentrum van de Voedselbank samengesteld. Er zijn op dit moment twintig uitgiftepunten en drie winkels waar mensen voedselpakketten kunnen afhalen.

Deze artikelen heeft u misschien gemist