Protest bij start training ADO Den Haag op Sportpark Prinses Irene

ADO Den Haag start maandag om 11.00 uur de eerste training op het Sportpark Prinses Irene. In de vroege ochtend was er een protest te zien in de vorm van spandoeken op het Rijswijkse Sportpark.

Bij sommige supporters ligt trainer Kalezic al langer onder vuur vanwege het feit dat de club weer de promotie naar de eredivisie heeft gemist. De supporters houden daar de huidige trainer voor verantwoordelijk. Vooral de pijnlijke nederlaag tegen Excelsior in de play-offs was een bron van ergernis bij de Haagse fans.

De ADO-directie bleef achter trainer Darije Kalezic staan ondanks de onvrede bij de fans. Deze lieten zich niet onbetuigd door op het raam van de fanshop, bij het Bingoal Stadion, een spandoek te plakken met de tekst ‘Is Kalezic echt jullie held? Dan weer vuurwerk op het veld!’ en ‘1/7 deadline, tiktak…’

Er volgde een gesprek tussen de top van ADO en de supportersvereniging. Zij hadden het over de mindere resultaten en het komende seizoen. Men kwam tot de conclusie dat de supporters achter de club zouden blijven staan en dat de ongeregeldheden vaak door een kleine groep werden veroorzaakt.

Deze artikelen heeft u misschien gemist