De pitches tijdens het zomerontbijt BBR en DOT.Business

Traditioneel worden er tijdens bijeenkomsten van de BBR ook pitches gedaan op de zeepkist. Tijdens de bijeenkomst bij het IW Zuid-Holland van dinsdagochtend waren er drie ondernemers die van de gelegenheid gebruikt maakten.

De eerste pitch was van Gabriël Huisman (foto boven): “Sommigen van jullie zullen we wellicht hebben gezien op de billboards langs de weg maar voor wie mij niet kent. Ik sta hier vandaag niet als verkeersveiligheids-ambassadeur maar als eigenaar van Muziekschool Rijswijk, muziekwinkel Rijswijk en POP UP Rijswijk. 3 verschillende bedrijven, die elkaar enorm versterken. En dat is iets waar ik in geloof, elkaar versterken.

Muziekschool Rijswijk doet dit door maatschappelijk thema’s bespreekbaar te maken via events en workshops en zoekt hierin graag de verbinding met het bedrijfsleven, want zoals je wellicht weet, Muziek is een van de sterkste verbinders die er is.  Daar zit een enorme kracht in.

Die kracht kun je gebruiken in je bedrijf. Dus wil je op een unieke manier teambuiding doen? Ben je op zoek naar een toffe artiest voor je bedrijfsfeest of juist de audioappartuur die daarbij hoort? Of wil je via onze evenementen een duidelijke boodschap overbrengen.  Klinkt dat interessant? Spreek me dan even aan.

Per 1 januari 2023 is Stephanie Nunes Querido de trotse mede-eigenaar geworden van het prachtige Restaurant, Hotel & Spa Savarin. “Onze unieke locatie combineert gastronomie met luxe accommodatie en ontspannende spa-faciliteiten, waardoor we een complete ervaring bieden.

We hebben onlangs een jaar lang ook een nieuwe chef-kok aan boord, die met zijn culinaire talenten onze gasten blijft verrassen en verwennen met vernieuwende en verfijnde gerechten. Zijn toewijding, passie en creativiteit heeft ons restaurant naar nieuwe hoogten gebracht.

Naast het fine dining restaurant en luxe accommodatie, bieden we ook uitgebreide banqueting faciliteiten. Of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten, private dinings of feestelijke evenementen, ons team staat klaar om elke gelegenheid tot een groot succes te maken!”

En tenslotte de pitch van Kees Weerheim van BHV Nederland

Deze artikelen heeft u misschien gemist