Het Knaaghof zoekt vrijwillige dierverzorgers

Dierenliefhebbers opgelet: Het Knaaghof zoekt vrijwillige verzorgers konijnen en knaagdieren.

Het Knaaghof is sinds 2010 het konijnen- en knaagdierenopvangcentrum van de Dierenbescherming. Jaarlijks vangt het centrum zo’n zevenhonderd konijnen en knaagdieren op uit de regio Haaglanden. Deze dieren worden liefdevol verzorgd totdat ze naar hun nieuwe eigenaar vertrekken. Het Knaaghof is regelmatig op zoek naar vrijwillige dierverzorgers die hierbij willen helpen.

Functie

Als dierverzorger zorg je voor de dieren door hun verblijven schoon te maken en ze te voeren. Je observeert hun gedrag, let op hun eetgedrag en geeft ze de aandacht die ze verdienen. Quality time, zoals borstelen, maakt hun verblijf een stuk prettiger.

Dus heb je een paar uurtjes over en wil je Het Knaaghof helpen? Bekijk de volledige vacature via deze link en reageer.

Deze artikelen heeft u misschien gemist