Let op: N211 Wippolderlaan dit weekend in beide richtingen afgesloten

De N211 Wippolderlaan tussen de Erasmusweg en de A4 is van vrijdagavond 5 juli 22.00 uur tot maandagochtend 8 juli 04.00 uur in beide richtingen afgesloten. Deze weg wordt ook door inwoners van Rijswijk veel gebruikt.

Vanwege de veiligheid voor weggebruikers wordt in dat weekend het asfalt op de N211 Wippolderlaan in beide richtingen hersteld.

Wateringveldseweg ook dicht

Er wordt ook een duiker (een ondergrondse doorgang voor water) aangebracht onder de Wateringveldseweg. Hiervoor is vanaf vrijdag 5 juli 10.00 uur tot maandagochtend 8 juli 04.00 uur de Wateringveldseweg tussen de Wippolderlaan en het bedrijventerrein Wateringen in beide richtingen afgesloten.

Reparatie asfalt

Door slijtage van de bovenste laag asfalt op een groot gedeelte van de N211 Wippolderlaan zijn er sinds dit voorjaar al diverse noodreparaties uitgevoerd. Om te voorkomen dat er gevaarlijke situaties ontstaan of dat er onverwachte spoedreparaties moeten worden uitgevoerd, wordt het asfalt nu in één keer hersteld. Door dit herstelwerk te combineren met de aanleg van de duiker wordt de overlast voor weggebruikers, omwonenden en bedrijven zoveel als mogelijk is beperkt.

Omleidingsroutes en langere reistijden

De omleidingsroutes voor dit weekend vind je hier.

Bedrijven, bezoekers van bedrijven en omwonenden kunnen door de weekendafsluiting  – met name door de afsluiting van de Wateringveldseweg vrijdag overdag – te maken krijgen met extra drukte op de omleidingsroutes en met langere reistijden.

Deze artikelen heeft u misschien gemist