Vredenburch nog steeds in de race voor promotie naar derde klasse

archieffoto

Er wacht ons zaterdag een mooie voetbalwedstrijd op de Burcht, het complex van KRSV Vredenburch aan het Julialaantje in Rijswijk waar de thuisclub het op gaat nemen tegen het Haagse VCS. Vredenburch is nog steeds in de race voor promotie naar de derde klasse.

De ploeg van hoofdtrainer Remco Torken is koploper in de derde periode en staat vijfde op de ranglijst vlak achter BMT. Kortom, er zijn nog volop kansen voor het ambitieuze Vredenburch om komend seizoen één klasse hoger te spelen. De technische staf van de Rijswijkers staat inmiddels voor volgend seizoen ook vast. Oud-ADO speler en hoofdcoach Remco Torken krijgt assistentie van Desley de Lepper, Danny Pronk is volgend seizoen trainer van het tweede en Jeffrey van der Hoeven gaat de keepers trainen.

Deze artikelen heeft u misschien gemist