(ViDEO) Trekpleister opent nieuwe winkel in Rijswijk

Trekpleister heeft vrijdag de deuren geopend van haar nieuwe winkel aan Porseleinvlinderstraat 11 in Rijswijk. Corina Heijkoop, filiaalmanager van Trekpleister Rijswijk, heeft samen met haar team de eerste klanten verwelkomd. Klanten kunnen vanaf vandaag terecht in de nieuwe winkel voor alle health- en beautyproducten. Daarnaast kunnen zij bij de winkelmedewerkers terecht voor een deskundig advies en antwoorden op al hun vragen over het Trekpleister assortiment.

InRijswijk stuurde videomakers René Marquard en Wijnand Krabman.

Tekst gaat verder onder de video



“De nieuwe winkel is ruim opgezet en overzichtelijk, zodat klanten alles op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid gemakkelijk kunnen vinden”, vertelt winkelmanager Corina Heijkoop, “Samen met ons winkelteam staan we klaar om klanten de persoonlijke aandacht te geven die zij verdienen en om hen kennis te laten maken met het voordeel en de services van Trekpleister. We nodigen alle inwoners van Rijswijk en omstreken dan ook van harte uit om binnenkort een kijkje te komen nemen!”

Uitgebreid health assortiment
In de nieuwe Trekpleister winkel staan medewerkers klaar om advies te geven over producten uit het gevarieerde assortiment. Klanten kunnen terecht met hun vragen over zelfzorggeneesmiddelen, vitamines, voedingssupplementen, schoonheids- en verzorgingsproducten. Het uitgebreide healthassortiment is divers en krijgt volop aandacht via de prominente plaats in de groen gekleurde schappen. In de oranje schappen vinden klanten artikelen die in de aanbieding zijn.

Deze artikelen heeft u misschien gemist