Eerste editie Music & Dance Fest een waar ‘Trias feestje’

Op 3 en 4 juni was het een waar ‘Trias feestje’ in de grote zaal van de Rijswijkse Schouwburg. En niet zonder reden, want voor het eerst werd er het Trias Music & Dance Fest, een vrolijk festival in het thema ‘Regenboog’ gehouden .

Alle muziek- en dansleerlingen lieten hun talenten zien. Iedere keer verwonder ik mij weer  wat er aan jeugdig talent rondloopt bij het Trias. Scheidend directeur Patty Jacobs reageerde vervolgens vol trots: ‘Natuurlijk hebben we talent, maar de kinderen hebben wel de juiste begeleiding nodig en zonder twijfel hebben wij die in huis bij het Trias!!” 

Helaas was uw reporter er alleen maar op zaterdagavond, maar uit de verschillende reacties die ik mocht ontvangen bleek al gauw dat het Trias kan terugkijken op een geslaagde eerste editie van het Trias Music & Dance Fest.

Het Trias Music & Dance fest werd mogelijk gemaakt door: Rotary Rijswijk, Gemeente Rijswijk, Fonds 1818, OV Makelaars en het Prins Bernhard Cultuurfonds en niet te vergeten natuurlijk de medewerking  van de Rijswijkse Schouwburg

Redactie: René Marquard
Foto’s: Christopher A. Dominic.

Deze artikelen heeft u misschien gemist