Erespeld voor vrijwilligers van Welzijn Rijswijk

Op zaterdag 16 september bezocht burgemeester Huri Sahin het vrijwilligersfeest van stichting Welzijn Rijswijk bij wijkcentrum Stervoorde. Aanleiding voor het feest is het 20-jarig bestaan van Welzijn Rijswijk. Om alle ruim 400 vrijwilligers te bedanken voor hun waardevolle en grote inzet voor de inwoners van Rijswijk, reikt burgemeester Sahin de Rijswijkse Erespeld uit.


Gemeenschap
De onderscheiding wordt in ontvangst genomen door enkele vrijwilligers die al 20 jaar voor de stichting actief zijn. De Rijswijkse Erespeld kan worden uitgereikt aan ‘personen, verenigingen, stichtingen of bedrijven die langdurig verdienstelijk zijn geweest voor de Rijswijkse gemeenschap en zeer bijzondere prestaties hebben verricht voor de Rijswijkse gemeenschap’. Bij de Erespeld hoort ook een beeldje en een oorkonde.Onderstaande foto’s zijn van Wil Kouwer

Deze artikelen heeft u misschien gemist