(ViDEO) Puzzel start van feestelijke viering start bouw van The Orchard II

Wethouders Armand van de Laar en Werner van Damme hebben op vrijdag 15 september een symbolische openingshandeling, het leggen van een levensgrote puzzel, om de start van de bouw van The Orchard II te vieren.

De wethouders deden deze openingshandeling met de ontwikkelaars 3W Real Estate en AT Capital. Deze lieten weten dat ze trots zijn op de gemeente en zetten deze bewondering om in wonderen. “Misschien is Rijswijk wel de bouwgemeente van Nederland”The Orchard II is een nieuwbouwproject op de plek van de voormalige Sterpassage. De naam is een knipoog naar de naam Bogaard en verwijst naar het nieuwe, levendige en groene Bogaard stadscentrum.

Voor meer informatie over het project zie https://orchard-rijswijk.nl/.Kijk hier naar de video die Nico van Geresteijn maakte:

Deze artikelen heeft u misschien gemist