Montessorischool Parkrijk plant Tiny Forest

Gemeente Rijswijk. Plantdag Tiny Forest. ( Rijswijk 14-11-23) Foto: Frank Jansen

Leerlingen van de Montessorischool Parkrijk hebben dinsdag in de Distelvlinderstraat in RijswijkBuiten een Tiny Forest geplant. In dit minibos van ongeveer 200 vierkante meter hebben de leerlingen van Montessorischool Parkrijk, Gemeente Rijswijk, IVN Natuureducatie en Hoek Hoveniers ruim 600 struiken en boompjes geplant.

De plantdag werd afgesloten met het planten van drie grote bomen die om het buitenlokaal van dit educatieve minibos staan. Hierbij kregen de leerlingen hulp van wethouders Armand van de Laar en Mark Wit.

Meer lezen over de plantdag en het tiny Forest, klik hier: Leerlingen Montessorischool Parkrijk planten Tiny Forest in Rijswijk – RijswijkBuiten

Deze artikelen heeft u misschien gemist