Loting Halve Maan Cup: Zware loting voor RVC Celeritas en Te Werve

Op woensdag 22 november heeft bij Sir Winston Partycentrum de loting plaatsgevonden om ‘De Halve maan Cup’ waarvan de organisatie in handen ligt van Haaglanden Voetbal.

Alle Rijswijkse standaardteams nemen deel aan dit jaarlijkse toernooi. De loting werd verricht door Ton Beije (hoofdredacteur Haaglanden Voetbal) Joris Mathijsen (technisch-directeur ADO Den Haag) en Albert van der Dussen (Academy Director ADO Den Haag)

Te Werve
Te Werve speelt op 30 januari 2024 bij derdeklasser KMD. Te Werve staat in 4D op een 8e plaats en KMD dat uitkomt in 3B staat momenteel op een 3e plek. Een lastige opdracht voor de mannen van Huib Oostrom Soede, maar in bekervoetbal is natuurlijk alles mogelijk.

RVC Celeritas
RVC Celeritas speelt op 12 december een uitwedstrijd bij Quintus. Deze twee clubs komen uit in 4D en hebben een aantal weken geleden al tegen elkaar gespeeld. Toen verloren de Rijswijkers met maar liefst 7-1. Ook voor de ploeg trainer Yasir Ahmead geen makkelijke opgave om de volgende ronde te bereiken.

Semper Altius
Semper Altius doet het goed in 5C onder leiding van trainer Eki Korte en neemt het op 23 januari 2024 in een uitduel op tegen SVH uit 4C dat momenteel terug te vinden is op een 10e plaats. Er zijn zeker mogelijkheden voor Semper om de volgende ronde te bereiken.

Vredenburch
Ook Vredenburch doet het goed in de competitie in 4D en mag op 23 januari 2024 op bezoek bij derdeklasser Ariston’80. De ploeg uit Delft staat momenteel onderaan in de derde klasse. Ook Vredenburch maakt een goede kans om de volgende ronde te bereiken.

Alle wedstrijden vangen aan om 20.00 uur

Tekst: Rene Marquard
Foto’s: Aad van der Knaap (Haaglandenvoetbal)

Deze artikelen heeft u misschien gemist