Wethouder Van Malsen bij tekenmoment samenwerkingsovereenkomst Inclusief Sporten en Bewegen regio Haaglanden

Archieffoto G-sportdag 2022

Op zondag 26 november is Gijs van Malsen, wethouder Emancipatie, tussen 12.30 en 14.15 uur aanwezig bij het tekenmoment van de samenwerkingsovereenkomst ‘Inclusief Sporten en Bewegen regio Haaglanden’.

Locatie

De tekening van deze samenwerkingsovereenkomst vindt plaats op de G-sportdag op de Sportcampus Zuiderpark aan de mr. P. Droogleever Fortuynweg 22 in Den Haag.

Samenwerking

Al drie jaar werken gemeenten in de regio Haaglanden samen om inclusief sporten waar te maken voor hun inwoners. Door deze samenwerking wordt het sport- en beweegaanbod voor mensen met een beperking binnen de verschillende gemeenten meer op elkaar afgestemd. Op deze manier ontstaan er meer mogelijkheden voor de doelgroep.

Deze artikelen heeft u misschien gemist