Doe mee aan het Rijswijks Kampioenschap Watervoetbal op 28 december

Op 28 december 2023, van 09.00 tot 12.00 uur, organiseert Haaglanden Beweegt het Rijswijks Kampioenschap Watervoetbal in zwembad Optisport de Schilp (Schaapweg 4). Alle stoere kids tussen de 9 en 12 jaar zijn uitgenodigd en deelname is gratis.

Wat is watervoetbal?

Watervoetbal is net als gewoon voetbal, maar dan in een ondiep zwembad van ongeveer 8 tot 10 centimeter diep. En er is meer: er wordt gespeeld met een grotere bal! De waterweerstand maakt het spel extra uitdagend en vooral heel erg spetterend.

Aanmelden

Houd jij van water en van voetbal? Meld je dan aan in de SBG-app of scan de QR-code op de foto. Je kunt je individueel aanmelden of samen met vrienden in een team (maximaal 6 spelers).

Vragen

Heb je vragen? Mail ze naar Dennis: d.vanbeek@haaglandenbeweegt.nl.

Deze artikelen heeft u misschien gemist