Korfbalvereniging Refleks start inzamelingsactie voor kinderen familiedrama Lange Dreef

Korfbalvereniging Refleks is met de Wateringse voetbalvereniging KMD (Klein Maar Dapper) een inzamelingsactie gestart voor de drie kinderen die deze week hun moeder en vader verloren bij een schietpartij in de Lange Dreef.

Doneren kan via deze link.

Aandacht

Via sociale media vragen de sportclubs aandacht voor deze actie. Korfbalvereniging Refleks schrijft het volgende.

“Gisteravond hebben wij in samenspraak met de familie en vrienden een crowdfunding opgestart. Deze is opgestart voor de kinderen (12, 16 en 19 jaar) om ze een goede start te geven van een nieuwe toekomst. Zij kwamen er afgelopen weekend ineens alleen voor te staan met de steun van familie en vrienden na het familiedrama.

Wij zijn blij met iedere euro die binnenkomt en hebben daarom geen streefbedrag ingesteld. Wij hopen natuurlijk op een mooi bedrag voor de kinderen. Het geld komt volledig ten goede van de kinderen en is bedoeld voor onderdak, school en eventuele begeleiding in de verwerking.

Deze actie organiseren wij naast de familie met voetbalvereniging Klein Maar Dapper. Deel vooral deze actie en laten we dit met zijn allen een succes maken.

Bedankt voor uw hulp.”

Familiedrama

De moeder van het gezin is afgelopen zondag in haar woning aan de Lange Dreef doodgeschoten. De vermoedelijke dader is de vader van de kinderen. De man werd niet veel later zwaargewond in de buurt aangetroffen en overleed woensdagavond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Het Openbaar Ministerie zal, nu de verdachte is overleden, niet verder gaan met het onderzoek.

Deze artikelen heeft u misschien gemist