Masoek Sadja met live muziek in wijkcentrum Stervoorde

Stichting Pelita organiseert op dinsdag 19 december weer een Masoek Sadja in de grote zaal van wijkcentrum Stervoorde. Op deze middag delen mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië, hun nakomelingen en naasten ervaringen met gezelligheid, muziek, dans en Indisch eten. 

Live muziek en catering

De middag begint om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur (zaal open 12.30 uur). De toegang kost 4 euro per persoon. Aanmelden is niet nodig.

De muziek wordt verzorgd door band The Nightbreakers en de catering door Putri Medan.

Wijkcentrum Stervoorde bevindt zich aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1, 2286 BA Rijswijk.

Stichting Pelita

Pelita helpt senioren uit voormalig Nederlands-Indië bij hun aanspraak op de wetten voor oorlogsgetroffenen en hun mogelijk verzoek om begeleiding door maatschappelijk werk. Met bijeenkomsten als Masoek Sadja’s faciliteert de Stichting hun behoefte aan onderling contact.

Klik hier als u meer wilt weten over de Stichting Pelita.

Deze artikelen heeft u misschien gemist