RVC Celeritas zonder punten; Semper laat punten liggen

De voetballers van RVC Celeritas en Semper Altius hebben zaterdag teleurstellend gepresteerd. RVC Celeritas verloor op eigen veld van SEP en Semper Altius liet op bezoek bij het Haagse REMO kostbare punten liggen.

Hekkensluiter RVC Celeritas, met de teruggekeerde routiniers Roger Smees (foto) en Jergo Leijdekkers, verloor op eigen veld met 4-3 van het Delftse SEP. Met rust was het door Rijswijkse treffers van Jergo Leijdekkers en Appie Tajdirti nog 2-2. Na rust was het de Oekraïense Celeritaan Bencho Celliste voor de 3-2 voorsprong. De Delftenaren zorgden met twee treffers waarvan de laatste twee minuten voor tijd voor een Rijswijkse domper.

Semper
In de Vijfde Klasse beging het Rijswijkse Semper Altius een misstap door in Den Haag met 1-1 gelijk te spelen bij REMO. In de tweede helft zorgde Gino Kos voor de Rijswijkse voorsprong. Uit één van de weinige Haagse kansen zorgde REMO voor een verrassende 1-1 eindstand, waardoor de Rijswijkers belangrijke punten laten liggen in de titelrace.

Deze artikelen heeft u misschien gemist