Oudere vrouw aangereden tijdens oversteken Prinses Beatrixlaan in Rijswijk

Afb. ter illustratie

Op woensdagochtend is een oudere vrouw gewond geraakt, nadat een personenauto haar had aangereden op de Prinses Beatrixlaan ter hoogte van het Bogaard stadscentrum. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Oversteken met rollator

De vrouw stak met haar rollator de weg over toen zij werd aangereden door een zwarte Volkswagen. Hulpdiensten waren snel aanwezig om het slachtoffer bij te staan. Ambulancepersoneel heeft de vrouw daarna met veel pijn naar het ziekenhuis gebracht.

Voertuig mag de weg niet meer op
De auto in kwestie heeft een WOK-melding gekregen. Dat betekent dat het voertuig niet meer de weg op mag. Het moet eerst worden gerepareerd en daarna opnieuw gekeurd. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren, is nog onduidelijk.

Deze artikelen heeft u misschien gemist