Zangtrio Misstery treedt op voor goed doel op Dickensfeest

Afb. website Rijswijkse Schouwburg

Op vrijdag 15 december geeft zangtrio Misstery op het Dickensfeest twee optredens in de theaterwagen van de Rijswijkse Schouwburg, om 19.15 en 20.15 uur. Kaarten kosten €5,00 per stuk en zijn hier te bestellen. De volledige opbrengst van deze optredens wordt gedoneerd aan Stichting Het Vergeten Kind

Harmony Magic in jazz & soul

Misstery is een zangtrio gedreven door invloeden van jazz en soul en geeft bestaande nummers een extra dimensie. Artiesten zoals Ella Fitzgerald, Andrew Sisters, Chic en The Pointer Sister zijn niet onbekend bij Misstery.

Met de feestmaand in gedachten geeft Misstery bekende kerstdeuntjes een extra eigen unieke sfeer. Dus laat je meeslepen met verrassende harmonieën en laat je welkom heten door Misstery!

Locatie theaterwagen

Je vindt de theaterwagen in de Herenstraat ter hoogte van huisnummers 11-19 (Dekkers keuken – naast de schaatsbaan).

Deze artikelen heeft u misschien gemist