‘Hijswijk viert carnaval’

Het is weer de tijd van het carnaval onder de grote rivieren. Daar waar carnaval een begrip is en waar het plezier het grootst tijdens het meerdaagse feest.

De in Rijswijk bekende René van Someren woont nu al een aantal jaar in Loon op Zand en was dit jaar Prins Carnaval daar in het dorp. Hij liep voordat hij in Loon op Zand ging wonen regelmatig rond in De Marimbahal.

Er gaat al jaren (minimaal 40 jaar) een hele grote groep Rijswijkers (voornamelijk handballers en aanhang) een weekend carnaval vieren. Onder de grote rivieren staat onze gemeente bekend als Hijswijk. De grote groep slaapt dan op een Kampeerboerderij met stapelbedden enz.

Bijgaand een foto van de groep inclusief de prins en eentje van de prins met collega’s.Deze artikelen heeft u misschien gemist