Politiek Café met staatssecretaris Eric van den Burg

Op woensdag 28 februari is Eric van den Burg, staatssecretaris van Justitie en Veiligheid, te gast in het Politiek Café van de Rijswijkse VVD.

Eric is een van de meest zichtbare bewindspersonen in het huidige demissionaire kabinet. Zijn zwaarste dossier is verreweg het asielvraagstuk, een onderwerp dat de gemoederen in het land zeer bezighoudt. Recent werd door de Eerste Kamer de spreidingswet aangenomen en ook daar bleken de standpunten zeer uiteen te lopen.

In het Politiek Café van de Rijswijkse VVD gaat Eric graag in gesprek met alle aanwezigen, niet alleen over het asielvraagstuk maar ook over andere onderwerpen in zijn portefeuille. En de actuele politieke ontwikkelingen zullen zeker aan de orde komen.

Het Politiek Café vindt plaats in Paviljoen Te Werve, Huys de Wervelaan 110. Inloop vanaf 20.00 uur – aanvang 20.30 uur.

Deze artikelen heeft u misschien gemist