Vredenburch lijkt de weg kwijt

archieffoto

De voetballers van Vredenburch lijken even de weg kwijt in de Vierde Klasse D. In de laatste vijf wedstrijden behaalde het elftal van trainer slechts vier punten. Daarmee zijn de Rijswijkers het zicht op directe promotie kwijt.

In een thuisduel tegen middenmoter DHL verloor Vredenburch met 3-2. Na treffers van Johnny Vergeer en Rico Deekman nam de thuisclub nog de leiding, maar het wist verlies op eigen veld niet te voorkomen.

In dezelfde klasse was RVC Celeritas tegen MSV’71 ook niet succesvol. Door treffers van Fernando Couvreur (2) en Jergo Leijdekers namen de Rijswijkers nog wel een 3-1 voorsprong. Uiteindelijk bleek RVC Celeritas niet in staat de voorsprong vast te houden en verloor het met 3-5.

Semper Altius
In de Vijfde Klasse C won Semper Altius wel. Bij Wanica Star wonnen de Rijswijkers met 2-4 met Rijswijkse treffers van Roger van den Bosch, Tony van der Weerd, Gino Koss en Arend Baljion. Semper Altius steeg door deze winst naar de tweede plek met negen punten achterstand op koploper RAS.  

Deze artikelen heeft u misschien gemist