Rijswijker Mark Caljouw wint titel met club DKC

Foto: Ashton Tokromo

Rijswijker Mark Caljouw heeft zaterdag in de Bossche Maaspoort samen met club DKC de tweede nationale titel binnengesleept tegen Almere (5-1). Caljouw won samen Michiel Kruijt met het mannendubbel en was ook in het enkelspel te sterk voor zijn Almeerse opponent.

Het was Caljouw de tweede keer dat hij met zijn ‘jeugdliefde’ DKC de sterkte was van Nederland. Eerder gebeurde dat in 2015. Op individueel gebied won Caljouw vijf maal de nationale titel.

“Helemaal geweldig dat we de titel nu voor de tweede maal gepakt hebben”, vertelt Mark. “Elf jaar geleden deden we dat voor de eerste keer. En dat dat nog een keer gebeurt als kind van de club is een droom. Erg genoten van het feest daarna met de geweldige supporters.”

Over twee weken komt Mark uit op het EK waar hij strijdt voor een olympisch ticket. “Ik ben goed in vorm en zit goed in mijn vel. Ik kijk erg uit naar het EK dat over twee weken begint.”

Deze artikelen heeft u misschien gemist