Walking Football bij Vredenburch

Eind 2023 werd Zier den Heijer benaderd door Mike van der Kraan van Happy Fit. “Hij had regelmatig iets gelezen over Walking Football bij Vredenburch. Omdat 1 van de speerpunten van zijn organisatie “bewegen voor ouderen” omhelst, vroeg hij of we daarin konden samenwerken.

Via diverse meldingen wilde hij ouderen in Rijswijk wijzen op de mogelijkheid van WF bij Vredenburch. Wij waren uiteraard bereid om nieuwe aanmeldingen aan te nemen en zodoende een uitbreiding op de woensdag morgen te bewerkstelligen. Win-win zogezegd. Na enige maanden blijkt nu dat zich niemand heeft gemeld.

Mike vond echter dat vanwege de getoonde bereidheid om deelnemers op te vangen hier wat tegenover moest staan. En zo kwam hij op woensdag 1 mei met een collega naar de Burcht om ons te ondersteunen met nieuw materiaal. Hij had voor ons meegenomen 4 nieuwe ballen, 12 pionnen om het veld uit zetten en 12 trainingshesjes. Op de foto zit Mike en collega tussen de WF voetballers van Vredenburch, klaar om een partij van 9 tegen 9 te spelen.

Ook al is via deze actie niet gelukt kunnen wij nog steeds nieuwe leden aannemen. Indien geïnteresseerd kan contact worden opgenomen met Zier den Heijer, via mail z.den.heijer@ziggo.nl of mobiel 0614555525.

Mallorca

Half mei vertrekt een groot gedeelte van WF Vredenburch voor het 2e jaar naar Mallorca om deel te nemen aan een internationaal WF toernooi. Enkele honderden deelnemers uit zo’n 10 landen zijn dan van 16 t/m 19 mei actief. Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning. We gaan er vanzelfsprekend ook verslag van doen.”

Deze artikelen heeft u misschien gemist