Vredenburch strandt in zicht van haven

In en tegen Bergambacht moest het zaterdag voor de Vredenburchers in de halve finale voor promotie naar de Derde Klasse gaan gebeuren. Echter, de Rijswijksers verloren met 2-1. Voor de derde opeenvolgende maal redde Vredenburch het niet in de nacompetitie.

In de eerste helft was er nog weinig aan de hand. Na een mooie Rijswijkse aanval zorgde aanvoerder Alex Jacobs voor de verdiende voorsprong. De 0-1 stand bleef tot de rust op het scorebord staan.

Na de thee kon de Rijswijkse defensie niet voorkomen dat de Bergambachters met twee koptreffers de wedstrijd naar zich toetrokken. Zij mogen nu komende zaterdag in de finale van de nacompetitie uitkomen.


Spits Rico Deekman: “Iedereen zat er wel weer een beetje doorheen. Ik moet wel zeggen dat ze in de tweede helft conditioneel beter waren. Maar… weer een nacompetitie verloren.”

Deze artikelen heeft u misschien gemist