Open dag bij Villa ExpertCare Rijswijk

Op zaterdag 18 maart is de Open Dag van Villa ExpertCare aan de Huis te Landelaan in Rijswijk. Voor meer informatie zie de bijgaande flyer hierboven.

Midden in de randstad, op een mooie rustige plek in Rijswijk, ligt de sfeervolle Villa ExpertCare Rijswijk. De lichte woonruimtes en mooie grote tuin maken dit tot een fijne plek voor chronisch en ernstig zieke kinderen en hun ouders.

Het huis heeft een mooie, grote en afgesloten tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen of luieren. In de snoezelkamer worden op een prettige manier de zintuigen geprikkeld waardoor een kind lekker kan ontspannen. En in de twee gezellige huiskamers kunnen we heerlijk met elkaar ontbijten, lunchen en avondeten. Hierdoor is Villa ExpertCare Rijswijk een medisch kinderdagverblijf en huis waar zieke kinderen kinderen en hun ouders ’thuis’ kunnen zijn.

Deze artikelen heeft u misschien gemist