Last minute: LSB Experience met gastzangeres Conchita bij Podium aan Zee 

Zaterdag 29 april staat er bij Podium aan Zee een aantrekkelijke muzikale avond op het programma. De internationaal vermaarde topband LSB Experience doet die avond een optreden met als gastzangeres Conchita. Het concert is een samenwerking tussen Podium aan Zee en de Boulevard of Music 

Ook in het buitenland doet LSB Experience flink van zich spreken. In de Verenigde Staten en tal van andere landen zijn ze dol op de sound van deze vaderlandse groep. Vorige maand maakte LSB Experience een cruise van coast tot coast in Amerika waarbij illustere namen uit de muziekscène acte de présence gaven.  Ze oogstten daarbij zoveel succes dat ze inmiddels alweer geboekt zijn voor 2024.  

De band ontving welgemeende complimenten van onder meer Don Felder van The Eagles en John Lord van The Moody Blues tijdens hun optredens in Amerika. 

Wat maakt de sound van LSB Experience nu zo aantrekkelijk? Los van het feit dat het uitstekende instrumentalisten zijn op gitaar, bas, drums en toetsen is hun close-harmonyzang perfect. Het is kippenvel om hun vocalen drie – of vierstemmig te horen. Een weldaad voor het oor. Bij Podium aan Zee zal LSB Experience featuring zangeres Conchita onder meer werk laten horen van The Eagles, Robert Palmer, Crosby Stills, Nash and Young, Jackson Browne, The Doobie Brothers, Fleetwood Mac en The Byrds. Voorts zou het zomaar kunnen dat er ook muziek van Paul mcCartney, The Beatles, Stealers Wheel of Beach Boys langskomt.  

De toegangsprijs van 15 euro is met opzet laag gehouden, normaliter betaal je voor een theateroptreden van LSB Experience al snel het dubbele. De organisatie van Podium aan Zee en Boulevard of Music willen het evenement voor velen bereikbaar maken.  

Podium aan Zee ligt aan de Keizerstraat 58 – 2584 BK Den Haag-Scheveningen. Inloop is 20.00 uur. Het concert vangt aan rond 20.30 uur.  

Tickets en verdere info: https://podiumaanzee.nl/…/boulevard-of-music-the-sound… 

Deze artikelen heeft u misschien gemist