De derde dag Avond4daagse: “En een dansje gedaan….”

Carla Jungschläger ging ook de derde dag van de Avond4daagse van start. Deze dag kon men genieten van een aangename temperatuur met veel versnaperingen langs de route.

Carla: “Eigenlijk is dit een goede temperatuur om te lopen. Moet er toch niet aan denken dat je dit doet in de volle zon. Vertrokken vanaf De Schilp, De Strijp in. Bij rotonde Churchilllaan/Mgr. Bekkerslaan ongeluk gebeurd, auto heeft waarschijnlijk fietser niet opgemerkt. Op de Mgr. Bekkerslaan een glaasje limonade gedronken en een appeltje meegekregen voor onderweg. En een dansje gedaan.


Door naar Van Mooklaan, naar Ministerbuurt, daarna naar Presidentenwijk, waar de Ponyweide is. En toen zat het er al weer op. Morgen zullen de wandelaars feestelijk onthaald worden met drankje/hapje en muziek. Zin in.”

Onze website besteedt vrijdag ruime aandacht aan de intocht van de ongeveer 500 wandelaars die hebben deelgenomen aan de Avond4daagse

En op de laatste dag van de Avond4daagse mogen de wandelaars de volgende routes lopen:


Deze artikelen heeft u misschien gemist