Geen treinen van en naar Den Haag CS op dag van CPC Loop

Hardlopers en aanmoedigende vrienden en familie opgelet. ProRail werkt in maart een aantal weekenden aan de sporen op Den Haag Centraal Station. Een van de dagen dat er geen treinen rijden van en naar Den Haag CS is zondag 10 maart: de dag van de City Pier City (CPC) Loop 2024.

Station Laan van NOI

Duizenden hardlopers reizen op zondag 10 maart naar Den Haag voor de CPC Loop. Lopers die met de trein komen, kunnen het beste naar station Laan van NOI reizen en vanaf daar de bus naar het Malieveld pakken.

Bussen

NS zet op 10 maart bussen in. Reizigers kunnen omreizen en vanaf verschillende stations gebruikmaken van het metronetwerk van Den Haag op basis van een geldig NS vervoersbewijs. Ze moeten rekening houden met extra reistijd, overstappen, omreisroutes en drukte.

Meer informatie over de werkzaamheden is te lezen op de site van ProRail.

Deze artikelen heeft u misschien gemist