NLDoet: Dankzij vrijwilligers NLDoet waterscouting klaar voor start nieuwe seizoen

Kinderen worden enthousiast van activiteiten die op en rond het water worden gedaan en dan zitten ze bij de Rijswijkse waterscoutingsgroep ‘Dorus Rijkers’ , gelegen aan het Jaagpad langs
de Vliet bij een groot park, meer dan goed.

Waterscouting staat gelijk aan uitdaging en dat geldt ook voor de vrijwilligers van ‘Dorus Rijkers’ waterscouting tijdens NL Doet. Ook hier zag je dat vrijwilligers het leuk vinden om onderhoud te plegen aan het terrein en de gebouwen. Voordat het seizoen weer van start gaat moet alles er weer picobello uitzien.



Dit jaar moesten er twee kampkisten worden gemaakt en een aantal kozijnen konden wel een likje verf gebruiken. De heggen rondom het clubgebouw ‘De Blub’ zien er weer netjes uit dankzij de inzet van
de politieke partij ‘WIJ”! “We hopen dat deze activiteiten en die van vandaag met NL Doet, inwoners inspireert om zich wat vaker in te zetten voor de stad”, aldus de secretaris van de fractie, Marinka Koornneef.

Alle vrijwilligers waren zo enthousiast en gedreven bezig dat ze de tijd vergaten. Dan moet je wel plezier hebben in het vrijwilligerswerk waar je mee bezig bent, lijkt ons.

Tekst: René Marquard

Deze artikelen heeft u misschien gemist