Happy Fit het voorjaar tegemoet!

Happy Fit Rijswijk brengt in samenwerking met lokale aanbieders zoals Powerwalk Club Rijswijk, Stichting Trias, Fysio Rijswijk Buiten en Gezond Natuur Wandelen, Rijswijkers in beweging met een gevarieerd aanbod van gratis activiteiten.

Nieuwe sociale contacten

Vanaf april kunt u genieten van energieke powerwalk-sessies, vrolijke danslessen, doelgerichte fysiofitness voor 55-plussers en rustgevende natuurwandelingen. Deze activiteiten zijn niet alleen goed voor uw gezondheid, maar ook voor het leggen van nieuwe sociale contacten in Rijswijk.

Informatie en aanmelden

Ontdek het nieuwe gratis activiteitenprogramma van Happy Fit Rijswijk. Kijk op de website van Happy Fit voor meer informatie en aanmelden. Inschrijven kan ook in de SBG app.

Over Happy Fit

Happy Fit is een programma van de gemeente Rijswijk. Het leidt tot een duurzaam netwerk van verenigingen, welzijn, zorg en maatschappelijke instellingen en versterkt de gezondheidsbeleving in Rijswijk. Dit samenwerkingsverband biedt een solide basis om voor alle doelgroepen een gezonde leefstijl aan te leren of te behouden.

Deze artikelen heeft u misschien gemist