Cupfighter Rijswijk door winst naar volgende ronde Silver Cup

De hockeyers van de Rijswijksche (RHC) hebben in Naaldwijk met 3-1 gewonnen van HC Westland. In het duel in de strijd om de Silver Cup scoorden Tomas de Haan (2) en Hidde Caminada voor de Rijswijkers.

Het was een mooie ambiance bij HC Westland met veel publiek van beide verenigingen. De sfeer was opperbest. Westland was tactisch en technisch te zwak voor een oppermachtig Rijswijk. Westland groef zich eigenlijk in, in eerste kwart 0-1, daarna saaie 2 kwarten waarin Westland scoorde.

Een moegestreden Westland kon het 4e kwart niet meer bijbenen waarna Rijswijk uiteindelijk gemakkelijk op 1-3 kwam. De gasten waren de terechte winnaar. De volgende ronde ligt in het vooruitzicht, wie de tegenstander wordt moet blijken uit de loting die dinsdag plaatsvindt.

Deze artikelen heeft u misschien gemist