Wethouder Mark Wit doet rondje ‘Opschoondag’ en ‘Compostdag’

Wethouder Mark Wit heeft zaterdag een Rondje Rijswijk gedaan waar hij heeft meegedaan aan de Nationale Opschoondag en de Compostdag bij Avalex.

Mark Wit over zijn Rondje Rijswijk: “Dit weekend is in het kader van de Nationale Opschoondag 2024 de Rijswijkse zwerfafvalbrigade samen met veel vrijwilligers op diverse locaties in Rijswijk weer hard aan het werk geweest om onze stad weer een beetje schoner te maken. Ter aanmoediging en natuurlijk om zelf ook mee te prikken ben ik bij drie locaties langs gefietst, Huis Te Lande, Wilhelminapark en Cromvliet, maar ook in de rest van Rijswijk is veel rommel opgeruimd.”


Avalex
“Tussendoor nog even langs Avalex om daar samen met de nieuwe directeur Desirée Curfs compost te scheppen. Jaarlijks biedt Avalex dit gratis ophaal moment aan ook om te laten zien wat er gebeurt met het GFTE dat wordt ingezameld. Succesvolle dag in de buitenlucht!”

Deze artikelen heeft u misschien gemist