De Avond4daagse is terug in Rijswijk en hoe!

Van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 mei organiseert The Differences Events de Avond4daagse in Rijswijk! Een wandelfeest voor jong en oud, doe jij ook mee? Schrijf je snel in via www.avond4daagserijswijk.nl of naar de Facebook pagina: https://www.facebook.com/avond4daagserijswijk

Hieronder een kort profiel van de nieuwe organisator
“The Differences Events bestaat sinds 2012, toen zijn wij vooral begonnen met drive-in shows. Ondertussen draaien wij op meer dan 100 feesten per jaar. In de afgelopen jaren hebben we onze activiteiten uitgebreid. Zo zijn we in 2014 gestart met het verhuren van onze fotobooths via onze dochteronderneming www.feestgastenboek.nl.
In 2015 kregen wij de kans om ons eerste grote evenement te gaan organiseren. De organisatie van Koningsdag in de Strijp stopte ermee en wij vonden dat het niet mocht stoppen. Daarom zijn we er ingestapt en we mogen wel zeggen dat dit succesvol is.
Door de vraag naar losse verhuur hebben wij in 2020 besloten om ook dit te realiseren. Zo kunnen wij nog meer mensen van dienst zijn voor een geslaagd feest, www.feestverhuurrijswijk.nl
Wij willen steeds meer grotere evenementen organiseren in Rijswijk, vandaar dat we ook de avond4daagse zijn gaan organiseren.”

Deze artikelen heeft u misschien gemist